Scroll naar beneden tot u bij de zinsnede komt "op deze pagina zit copyright". U krijgt namelijk eerst wat algemene informatie die van belang is om ook te lezen. Na de 'copyright'- zinsnede komt u bij de eerste advertentie voor vakantie-accommodaties op deze pagina.
Uw eerste voordeel: 10% korting op doorlopende reisverzekering
Op een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance (Nederland) krijgt u bij Smit Consult Assurantien jaarlijks maar liefst 10% korting op de premie. Ieder jaar weer. Óók inwoners van héél België (ongeacht nationaliteit) èn Nederlanders woonachtig in de grensstreek Duitsland (= max 100 km NL-grens) kunnen de annulerings- en reisverzekeringen van Allianz Global Assistance (Nederland) bij Smit Consult Assurantien afsluiten onder dezelfde voorwaarden als voor inwoners van Nederland gelden ! Dus ook met 10% jaarlijkse korting op de premie voor een doorlopende reisverzekering !

Kies voor Smit Consult Assurantiën, uw specialist in reis- en annuleringsverzekeringen.

klik hier voor informatie, premieberekening en om uwannulerings- of reisverzekering van Allianz Global Assistance aan te vragen.

vakantiewoningen van Alpicasa in de Drôme

"ACE VAKANTIEWONINGEN" voor uw vakantiewoning in
Frankrijk


ZOEK HIER NAAR EEN VAKANTIEWONING, BUNGALOW OF VAKANTIEHUIS VOOR UW HERFST-, WINTER-, KROKUS-, OF ZOMERVAKANTIE IN FRANKRIJK

Nog gemakkelijker te onthouden is onze url: www.vakantiewoningen.org


Met de toetscombinatie 'Ctrl + f ' kunt u heel gemakkelijk een advertentie op deze pagina opzoeken. Wilt u bij voorbeeld zoeken op aantal personen? Geeft dan als zoekopdracht "pers" (aanhalingstekens niet vermelden!). U kunt dan naar ieder woord springen waar het woord "pers" in voorkomt. Met namen moet u voorzichtig zijn. Soms kan de spelling net iets anders zijn. Beter is het om dan alleen het begin van een woord te vermelden; de rubriek 'identieke hoofdletters' moet blanko zijn.

Zowel voor uw zomervakantie als voor een korte tussendoor-vakantie kunt u rechtstreeks bij de verhuurder terecht voor informatie of boeking.

"ACE Vakantiewoningen" is onderdeel van Smit Consult Assurantiën en is gratis intermediair tussen aanbieders van vakantiewoningen in Europa, en Nederlandse en Belgische vakantiegangers die per auto op vakantie gaan en een vakantiewoning, bungalow, vakantiehuisje, e.d. zoeken.

Voor informatie of boekingen doet u als huurder rechtstreeks zaken met de (doorgaans particuliere) verhuurders of met hun verhuuragentschappen. ACE Vakantie-woningen noch Smit Consult Assurantiën aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele feitelijke onjuistheden in de advertentie-teksten, zoals die zijn aangeleverd door de betreffende verhuurder of ontleend zijn aan een toegezonden brochure.

Het aanvragen van uw annuleringsverzekering (en ook van uw reisverzekering) kunt u online doen; de annuleringsverzekering moet aangevraagd zijn binnen zeven dagen na boeking van uw vakantie-accommodatie!!
Als u een verhuurder belt, faxt of e-mailt voor informatie of boeking, dan stellen we het zeer op prijs als u daarbij te kennen geeft dat u dit doet naar aanleiding van zijn of haar advertentie bij "ACE Vakantiewoningen" op Internet !


Waar ligt die vakantiewoning nou precies in Frankrijk?


Vlaams-Nederlandse woordenlijst: In België heeft men voor bepaalde voorwerpen soms een wat andere benaming dan in Nederland; om wederzijdse advertenties goed te kunnen lezen hebben we daarom de volgende beknopte woordenlijst samengesteld:
lavabo=wastafel, microgolf=magnetron, kuisen=schoonmaken, verdiep=verdieping of etage, parking=parkeerplaats, kontakteren= kontakt opnemen terras=balkon (of terras indien op begane grond)


Op deze pagina zit copyright. Gehele of gedeeltelijke overname van teksten of advertenties voor publikatie, in welke vorm dan ook, is uitdrukkelijk NIET toegestaan. Misbruik zal in voorkomend geval met alle juridische mogelijkheden bestreden worden. Het benaderen van onze verhuurders voor commerciële doeleinden is eveneens niet toegestaan en wordt door hen ook niet op prijs gesteld,
NB: woorden of zinnen die in een advertentie een kleurtje hebben (doorgaans blauw) èn onderstreept zijn, zijn directe links naar een achterliggende website met uitgebreidere informatie. Door op het onderstreepte zinsdeel te klikken wordt een nieuw scherm geopend (déze landenpagina blijft dus ook open staan). Op het nieuwe scherm ziet u dan de eigen website van de desbetreffende verhuurder. Ziet u het woord 'e-mail' staan in een kleurtje en onderstreept dan kunt u deze aanklikken, waarna zich een schermpje opent waarbinnen u een e-mailbericht kunt aanmaken


Advertenties Frankrijk

(eventuele buitenlandse telefoonnummers zijn nederlandstalig, tenzij anders vermeld)Niet de geschikte vakantiewoning in Frankrijk gevonden?

Kijkt u dan eens voor heel veel andere accommodaties in Frankrijk bij onze partner BungalowNet KLIK HIERGaat u met maximaal 9 personen naar een vakantie-accommodatie ? En is de huursom tussen de € 500,- en de € 2000,- ? Dan hebben we een spotgoedkope annuleringsverzekering voor u : de ACCOMMODATIE ANNULERINGSVERZEKERING voor slechts € 38,25 inclusief poliskosten en assurantiebelasting. Goedkoper kan niet. Afsluiten binnen 7 dagen na boeking. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Wilt u een uitstekende doorlopende reisverzekering met jaarlijks 10% korting op de premie van ons kantoor ? KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Naar de homepage van ACE Vakantiewoningen

SiteRing hosted by Bravenet.com
Bravenet SiteRing De "Vakantie" SiteRing :
een netwerk van vakantie-sites
Voeg uw vakantiesite toe
aan de "Vakantie" SiteRing

Volgende Site
Vorige Site
Kies willekeurig een Site
Laat alle sites zien
Dit is de Frankrijkpagina van de website van:
ACE Vakantiewoningen
Ringsponsors:
autopechhulp.nl
annuleringsverzekeringen.org